Pozvánka na pohár SNP 2018

Srdečne Vás pozývame na 58. ročník Poháru SNP, ktorý sa bude konať 11. – 12.8.2018 v Piešťanoch.

Michal Jacko | 26.07.2018 20:41:05

Predbežný program pretekov

  • Sobota 11.08.2018:
  • 09:00 - rozjazdy a medzijazdy 1000m
  • 13:30 - 2000m chlapci a dievčatá 9-12 roční
  • 14:15 - 200m neregistrovaní
  • 14:30 - finále 1000m
  • Nedeľa 12.08.2018:
  • 08:30 - 2000m chlapci a dievčatá 11-12 roční
  • 08:50 - 1000m chlapci a dievčatá 9-10 roční
  • 09:15 - 200m neregistrovaní
  • 09:30 - rozjazdy a medzijazdy 500m
  • 14:00 - finále 500m
  • 16:00 - 200m mix

Upozorňujeme, že z propozícií boli odstránené všetky disciplíny v K4 a C4 (okrem disciplíny K4 500 muži) z dôvodu, že tieto disciplíny boli vyradené z bodovania Slovenského pohára.

Tento rok sme pre Vás zabezpečili obedy v cene 4 €:
Sobota: Kurací plátok na prírodno (150g) s ryžou a oblohou
Nedeľa: Vyprážaný kurací rezeň (150g) s varenými zemiakmi a uhorkou

Strava bude vydávaná na lístky, ktoré obdržíte v sobotu dopoludnia po úhrade zodpovednej osobe. Výdajné miesto obedov bude umiestnené v stane v areáli lodenice.
V prípade záujmu o stravu prosím pošlite objednávku s počtom obedov (uviesť počty samostatne pre sobotu a pre nedeľu) na mailovú adresu snp@k2.sk do pondelka 6.8.2018. Obmedzený počet obedov bude možné doobjednať aj na mieste.

Ďakujeme a tešíme sa na Vašu účasť.

S pozdravom,
Michal Jacko
riaditeľ pretekov

Diskusia

Buďte prvý, kto napíše komentár k článku
Pozvánka na pohár SNP 2018“.

Späť na zoznam aktualít
Slovenský pohár 2023
1. KOM
100,0%
1 266,50
2. UKB
76,6%
970,50
3. PIE
65,4%
828,00
4. NOV
60,6%
767,00
5. ŠAM
51,0%
645,50
Nedávne a najbližšie podujatia
I. KP seniori + testovanie juniori a kadeti
27.04.2024 | Bratislava, Zemník
M-SR dlhé trate
04.05.2024 | Piešťany, Váh-Slňava
Jungov memoriál
11.05.2024 | Štúrovo, Lodenica pod mostom Márie Valérie
Rudno Cup, 9. ročník
18.05.2024 | Nitrianske Rudno, Priehrada
Tip od vás...
Ak ste narazili na zaujímavý článok alebo informácie, dajte nám o nich vedieť, radi ich spracujeme a následne uverejníme.