Pohár Slávie UK - výsledky

Výsledky sobotňajších pretekov o Pohár Slávie UK v rýchlostnej kanoistike, ktoré sa konali na bratislavských Zlatých pieskoch:

SITA, kr;lo | 24.09.2012 08:44:05

2000 m:

Muži:

K1: 1. Matej Michálek 8:12,92 min, 2. Marek Krajčovič (obaja ŠKP Bratislava) 8:13,94, 3. Martin Vajda (Tatran Karlova Ves) 8:15,70

C1: 1. Adam Csenkey 9:23,69, 2. Krištof Tóth (obaja Kajak canoe klub Šamorín) 9:32,44, 3. Stanislav Luža (ŠKP Bratislava) 9:47,34

K2: 1. Branislav Pikna, Martin Vajda (Slávia UK Bratislava/Tatran Karlova Ves) 7:53,59, 2. Maroš Dvorský, Boris Dekan (Slávia UK Bratislava) 7:54,69 3. Tomáš Slovák, Martin Blažek (Slávia UK Bratislava) 8:11,30.

celkové výsledky vo formáte .pdf (144kB)

Diskusia k článku:

Anonym

Štartovná listina na Rozlúčkové preteky

http://www.canoe.sk/index.php?go=preteky&year=2012&tournament=211&show=letters&type=0

Anonym

Sobota patrila Hargašovmu memoriálu + VIDEO + FOTO

http://www.canoe.sk/index.php?go=aktuality&news=2111

Anonym

Hargašov memoriál výsledky

http://www.canoe.sk/preview-file/70a0a8d6e4d0336c782ba0103d78401c

Anonym

V sobotu na Zlaté piesky na „Hargašák“

http://www.canoe.sk/index.php?go=aktuality&news=2110

Anonym

Pohár Slávie UK získal KCK Šamorín

http://www.canoe.sk/index.php?go=aktuality&news=2107

Späť na zoznam aktualít
MSM GROUP
KINET - internet a televízia
Slovenský pohár 2021
1. KOM
100,0%
1 626,50
2. NOV
55,8%
907,00
3. PIE
46,7%
759,50
4. TTS
38,6%
628,50
5. ŠAM
31,7%
516,00
Nedávne a najbližšie podujatia
SP I. Svetový pohár
19.05.2022 | Račice (CZE)
SP II. Svetový pohár
26.05.2022 | Poznaň (POL)
I. KP juniori
28.05.2022 | Bratislava, Zemník
Medzinárodná regata
03.06.2022 | Bratislava, Zemník
Veľká cena Komárna
11.06.2022 | Komárno, Stredisko kanoistiky Komárno
Pohár SNP
18.06.2022 | Piešťany, Slňava
ME Majstrovstvá Európy juniorov a do 23 rokov
23.06.2022 | Belehrad (SRB)
Trenčianska regata
25.06.2022 | Trenčín, Lodenica KK TTS
Tip od vás...
Ak ste narazili na zaujímavý článok alebo informácie, dajte nám o nich vedieť, radi ich spracujeme a následne uverejníme.